Reviirin tehtävänä on auttaa metsästysseurojen toimihenkilöitä pitämään seuran metsästysalueiden vuokrasopimukset tallessa ja järjestyksessä. Kun koko vuokrasopimuskanta on Reviirissä, näette yhdellä silmäyksellä esimerkiksi lähiaikoina umpeutuvat sopimukset, ja aina ajan tasalla oleva metsästysalueet sisältävä kartta on helposti saatavilla. Reviiriin merkityt sopimusalueet palvelevat seuraa usealla eri tavalla:

  • Sopimusten hallinta: Reviirissä oleva sopimus sisältää tarkat tiedot sovitusta metsästysalueesta. Vuokrasopimus on aina tallessa ja varmasti paikkansapitävä sen suhteen, mitä vuokranantajan kanssa on sovittu. Vuokrasopimus sisältää aina karttaliitteen.
  • Metsästyskäyttö: kaikkien allekirjoitettujen sopimusten kattamat vuokra-alueet ovat reaaliaikaisesti seuran jäsenten nähtävissä b-bark-mobiilisovelluksen kautta. Tällöin metsällä ollessaan metsästäjien ei tarvitse arvailla, missä mikin metsästys on sallittu.
  • Lupien hakeminen: Reviiristä saa tuotettua sopimuskannan pohjalta kaiken tarpeellisen karttamateriaalin erilaisia lupahakemuksia varten.

Lisäksi Reviirin avulla metsästysalueille voi lisätä karttamerkintöjä, joiden avulla voi erikseen merkitä metsästysalueen tärkeitä paikkoja, erityisalueita tai tehdä riistanhoitosuunnitelmaan liittyviä merkintöjä.
Kyllä voi. Luo ilmainen tunnus reviirijärjestelmään menemällä osoitteeseen Kokeile ilmaiseksi. Tunnus on voimassa 30 päivää.
Lisenssi ostetaan Reviiri-järjestelmän sisäisestä verkkokaupasta. Luotuasi koekäyttötunnuksen ja kirjauduttuasi sisään järjestelmään voit myös ostaa lisenssin.
Katso Reviirin hinnoitteluperusteet täältä: Hinnoittelu
Valitettavasti eivät näy. Maanmittauslaitos on varsin tarkka omistajatietojen suhteen. Niitä ei anneta toisten osapuolten tietojärjestelmien – kuten Reviirin – käytettäväksi. Edes tietoa siitä, että jonkin kiinteistö omistaja on vaihtunut, ei Reviiri saa.
Lisätiedot mobiilisovellusten yhteensopivuudesta ovat omalla sivullaan.