Sopimusten tuonti Reviiriin muista järjestelmistä

Mikäli seuran sopimukset ovat jo valmiiksi jossakin sähköisessä järjestelmässä tai dokumentissa, ne on todennäköisesti mahdollista tuoda Reviiriin ilman, että kaikki tiedot täytyy kirjoittaa uudelleen.

Helpoin tapa on lähettää tiedot, tai näyte niistä, sähköpostitse osoitteeseen reviiri@reviiri.org. Saat tällöin vastauksena hinnan siirtotyölle. Automaattinenkin siirto toisen järjestelmän tiedoista vaatii aina jonkin verran käsityötä; siirron hinta on yleensä noin 100-200 euroa + ALV. Tietojen siirron toimitusaika on tyypillisesti 1-3 työpäivää.

Toinen, edullisempi vaihtoehto on se, että siirrätte tiedot itse Reviirin määrämuotoiselle Excel-pohjalle, jonka saa ladattua tästä linkistä. Noudattakaa tarkasti dokumentin täyttöohjeita! Tämän jälkeen Reviirin Vuokrasopimukset-välilehdeltä ”tuo sopimuksia”-nappia painamalla saa tun Excelin sisältämät tiedot tuotua Reviiriin. Tuonnin valmistuttua näytetään raportti; mikäli raportissa on paljon korjattavaa, voi tuonnin tehdä uudelleen Excelin korjauksen jälkeen, tai sitten tuodut tiedot voi hyväksyä seuran sopimuskannan pohjaksi.