Seuran tehtävälista

Kun kirjaudut sisään Reviiri-järjestelmään, sinut ohjataan ensimmäiseksi sivulle, josta näkyvät seuran työlistalla olevat asiat. Tästä näkyvät kätevästi yhdellä silmäyksellä ne sopimukset, jotka odottavat uusimista, ne tilat, joiden rajatietoihin on tullut muutoksia sopimuksen tekemisen jälkeen, ja odottavat viestit.

Umpeutuvien sopimusten listalla näkyvät ne määräaikaiset sopimukset, joiden voimassaolo päättyy seuraavan kuukauden aikana tai on jo päättynyt, ja toistaiseksi voimassa olleet sopimukset, jotka on irtisanottu. Sopimus poistuu listalta vasta kun se kuitataan sopimuslomakkeen poista listasta -napilla käsitellyksi.

Maanmittaulaitoksen tilarajatietoja päivitetään Reviiri-järjestelmään säännöllisesti noin kerran kuukaudessa. Jos sopimuksen tekemisen jälkeen kiinteistöjen rajat muuttuvat esimerkiksi lohkonnan tai tarkastusmittauksen johdosta, tästä huomautetaan seuran toimihenkilöitä. Toimihenkilöiden on hyvä käydä tarkastamassa kaikki tällaiset sopimukset. Mikäli muutos ei aiheuta toimenpiteitä (sopimuksen uusimista), muistutuksen voi kuitata pois listalta. Reviiri katsoo tilan muuttuneen silloin, kun sen palstojen lukumäärä on muuttunut, kun tilan jonkin palstan kulampisteiden lukumäärä on muuttunut, tai kun tilan jonkin palstan jokin kulmapiste on siirtynyt yli metrin alkuperäisestä.

Odottavissa viesteissä näkyvät ne vierailupyynnöt, jotka muiden seurojen Reviiri-käyttäjät ovat jättäneet seurallesi. Voit hyväksyä tai hylätä nämä pyynnöt; hyväksynnän voi tehdä määräajaksi tai toistaiseksi voimassaolevaksi.

Kaikista tehtävälistan uusista asioista lähetetään myös tiedotus sähköpostilla kaikille seuran toimihenkilöille.

Seuran tiedot

Seuran tiedot -välilehden kautta voidaan muokata seuran perustietoja: Lyhennettä, jota käytetään karttaohjelmien yhteydessä karttalistoissa, sekä osoitetta, joka näkyy yhteystietona tehtävissä vuokrasopimuksissa. Lisäksi tiedoissa näkyy tämänhetkisen järjestelmän käyttöoikeuden voimassaoloaika ja ajan lähestyessä loppua tarjotaan mahdollisuus ostaa lisää käyttöoikeutta verkkokaupassa.

Sivulla näkyvät myös listat seuran toimihenkilöistä, jäsenistä ja vierailijoista. Toimihenkilöt voivat lisätä järjestelmään uusia jäseniä, nimittää heitä toimihenkilöiksi, siirtä toimihenkilöitä takaisin jäseniksi, sekä lisätä ja poistaa vierailijoita. Jäsenlistan voi järjestelmän käyttöönottovaiheessa myös tuoda taulukkomuodossa olemassaolevasta järjestelmästä. Itse tiedot voi tuoda käyttäen Reviirin tuontipohjaa tai Suomen Metsästäjäliiton nettijäsenrekisteristä ladatulla listalla tuo jäsenlista -nappia painamalla; jos haluat tuoda tietoja jostakin muusta järjestelmästä, se voidaan tehdä käsityönä erilliseen hintaan (ota yhteyttä sähköpostitse reviiri@reviiri.org).