Yleiskuvaus

Reviirin tehtävänä on auttaa metsästysseurojen toimihenkilöitä pitämään seuran metsästysalueiden vuokrasopimukset tallessa ja järjestyksessä. Kun koko vuokrasopimuskanta on Reviirissä, näette yhdellä silmäyksellä esimerkiksi lähiaikoina umpeutuvat sopimukset, ja aina ajan tasalla oleva metsästysalueet sisältävä kartta on helposti saatavilla. Reviiriin merkityt sopimusalueet palvelevat seuraa usealla eri tavalla:

  1. Sopimusten hallinta. Reviirissä oleva sopimus sisältää tarkat tiedot sovitusta metsästysalueesta. Vuokrasopimus on aina tallessa ja varmasti paikkansapitävä sen suhteen, mitä vuokranantajan kanssa on sovittu. Vuokrasopimus sisältää aina karttaliitteen.
  2. Karttamerkintöjen ylläpito. Metsästysseura voi merkitä vaikkapa riistanhoitosuunnitelmaan tai metsästykseen muuten liittyvät paikat suoraan kartalle, jolla ne näkyvät yhdessä metsästysalueiden kanssa.
  3. Metsästyskäyttö. Kaikkien allekirjoitettujen sopimusten kattamat vuokra-alueet ovat reaaliaikaisesti seuran jäsenten nähtävissä b-bark-mobiilisovelluksen kautta. Tällöin metsällä ollessaan metsästäjien ei tarvitse arvailla, mitä alueella saa metsästää.
  4. Lupien hakeminen. Reviiristä saa tuotettua sopimuskannan pohjalta kaiken tarpeellisen materiaalin erilaisia lupahakemuksia varten.
  5. Karttatulosteet. Reviiristä saa aina ajantasaiset laadukkaat karttatulosteet niin digitaalisessa (PDF, PNG, JPEG) kuin fyysisessä (paperi, vinyyli) muodossa aina 2,5 metrin leveyteen saakka.

Tarkempaa kuvausta Reviirin ominaisuuksista sekä ohjeita sen käyttöön saat Käyttöohjesivuilta.

Käyttöönotto

Tilarajatiedot siirryttyä Maanmittauslaitoksen avoimen datan lisenssin piiriin 1.1.2017 Reviirin käyttöönotto ei enää sisällä ylimääräisiä vaatimuksia tilarajoihin liittyen, vaan kaikki metsästysseurat voivat ottaa Reviirin käyttöön vapaasti.

Oletko siirtymässä Reviiriin jostakin toisesta järjestelmästä? Mikäli sopimuskanta on jo olemassa jossakin tietojärjestelmässä, se saattaa olla mahdollista siirtää Reviiriin sellaisenaan. Siirron voi tehdä itse tai teettää siirron korvausta vastaan. Lisätietoja täältä.

Hinnoittelu

Reviiri kustantaa metsästysseuralle vain vuosimaksun 189,00 € (sis. ALV 24%). Suomen Metsästäjäliiton jäsenseuroille vuosimaksu on kuitenkin vielä edullisempi, vain 99,00 € (sis. ALV 24%) vuodessa! Käyttöoikeus on voimassa aina vuoden kerrallaan lähtien ensimmäisestä maksupäivästä.

Yksittäiselle metsästäjälle, joka kuuluu Reviiriä käyttävään seuraan, järjestelmä on ilmainen. Seuran metsästysalueet näkyvät ilmaisessa b-bark-mobiilisovelluksessa.

Liity Reviiri-käyttäjiin

Kiinnostaako Reviirin käyttäminen metsästysseurassasi? Voit kokeilla Reviiriä ilman sitoumuksia 30 päivän ajan!